Novinky a články

Posledný článok

Zmena zákona o pobyte cudzincov od 15.07.2024

Vážení klienti, v nadväznosti na nadchádzajúce zmeny v zákone o pobyte cudzincov platné od 15.07.2024 prinášame článok o najdôležitejších zmenách v zákone č. 404/2011 Z.z. o pobyte cudzincov. O niektorých zmenách ...pokračovať v čítaní.

Najnovšie články, správy a dôležité informácie

Irán – cestovné odporúčanie

Stupeň odporúčania: 3. stupeň - Neodporúčame cestovať do IránuV súvislosti s aktuálne zhoršujúcou sa bezpečnostnou situáciou na Blízkom východe zapríčinenou eskaláciou izraelsko-palestínskeho vojenského konfliktu a jej možnými dopadmi na širší ...pokračovať v čítaní.

Kuba – cestovné odporúčanie

V poslednom období sa na Kube vyskytli prípady nespokojnosti obyvateľstva s nedostatkom základných potravín a elektrickej energie. V tejto súvislosti odporúčame občanom zvýšenú opatrnosť pri väčších zhromaždenia a manifestáciách. Kuba prechádza najhoršou ...pokračovať v čítaní.

Vietnam – lunárny nový rok

Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Hanoji upozorňuje, že v súvislosti s nadchádzajúcimi oslavami príchodu lunárneho nového roka (8. – 14. februára 2024), je vo Vietname v nadchádzajúcich dňoch potrebné rátať s rôznymi, ...pokračovať v čítaní.

Kybernetické útoky

Vážení klienti,touto cestou by sme sa Vám chceli ospravedlniť za oneskorené reakcie na emailovú komunikáciu, z dôvodu prebiehajúcich útokov na webové lokality. Aktuálne evidujeme kybernetické útoky na ...pokračovať v čítaní.

Výpadok elektronických služieb MVSR

Vážení klienti,touto cestou by sme Vás radi informovali prostredníctvom tlačovej správy Ministerstva vnútra Slovenskej republiky o aktuálnom výpadku elektronických služieb (e-služby) Ministerstva vnútra Slovenskej republiky. Výpadok elektronických služieb ...pokračovať v čítaní.

Elektronické vízum – Keňa

Vážení klienti, Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Nairobi informuje slovenských občanov plánujúcich cestu do Kene, o pripravovanej zmene podmienok vstupu do krajiny. Od 1. januára 2024, by doposiaľ potrebné víza ...pokračovať v čítaní.

Zdieľať cez
Skopírovať odkaz